Nuttige links


www.arjenketel.nl
Arjen Ketel Makelaars is een NVM-makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars) en is een ervaren en dynamisch makelaarskantoor gelegen in Badhoevedorp. Zij gaan voor kwaliteit en zoeken voortdurend naar nieuwe wegen om uw pand onder de aandacht van mogelijke gegadigden te brengen.

www.onkenhoutmakelaars.nl
Onkenhout Makelaars bestaat sinds 1909 en heeft sindsdien een voorname positie veroverd in de onroerend goedmarkt van de omgeving Badhoevedorp en de westkant van Amsterdam.

www.boink.info
Belangenbehartiger voor de ouders in de kinderopvang. Veel van uw vragen worden op deze site beantwoord.

www.svbkindernamen.nl
Bij deze online database kunt u meisjes en jongensnamen zoeken uit diverse landen. Alle namen staan gerangschikt onder het land van herkomst. Daarnaast treft u er een selectie aan van boeken over kindernamen en links naar andere sites.

www.vanharte.nl
Bij Van Harte vindt u allerlei feesttips voor allerlei feesten die u maar kunt verzinnen. Dus als u van plan bent binnenkort een kinderfeestje, kraamfeest of ander feest te geven dan moet u hier echt even gaan kijken.

www.kinderlines.nl
Eigenlijk is dit een site voor kinderen. Maar ook u als ouder kunt hier prachtige ideeën opdoen! Er staan diverse spellen op de site, maar ook kunt u kleurplaten downloaden en zijn er verhalen op te vinden.

www.ouders.nl
De grootste ouders- community van Nederland. Voor ouders (en toekomstige ouders) van baby’s tot en met pubers. Maandelijks ontvangst ouders.nl bijna 300.000 verschillende bezoekers, die samen zo’n 8 miljoen pagina’s opvragen en 30.000 berichten op het Forum plaatsen.

www.bulbby.nl
BULBBY biedt je de mogelijkheid om trendy cadeaus persoonlijk en daardoor uniek te maken. Personaliseren gaat hierbij veel verder dan het bedrukken van een product met een naam. BULBBY werkt met een collectie van naam logo’s, ontworpen door eigen designers. Het logo ontwerp kan op verschillende producten worden toegepast. Iets wat start als origineel geboortecadeau kan dus zo eigen worden dat het op vele speciale momenten in het leven van het kind terug komt.

www.simplycolors.nl
Simply colors is een nieuw baby- en kinderkledingmerk op de Nederlandse markt. Het omvat een collectie baby- en kinderbasics in effen trendy kleuren, van een super goede kwaliteit voor een heel betaalbare prijs.
Het merendeel van de kleding is naar eigen wens met een persoonlijke tekst te bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld de naam zijn van uw kindje of een leuke (zelfbedachte) kreet. U heeft hierbij de keuze uit allerlei op kids afgestemde lettertypes en bedrukking kleuren. Leuk voor uw eigen (klein)kind(eren), maar ook om cadeau te doen!

www.party-kids.nl
Op deze site staan traktaties, spelletjes, en meer tips voor een kinderverjaardag. Bij veel traktaties staan foto’s en werktekeningen.